Kontorfællesskab for enkeltmandsvirksomheder

- men også for mindre virksomheder, showroom, mødelokaler, kurser, coaching, teori, og meget andet

Ideen med kontorhotel eller kontorfællesskab er ret simpel, du kommer væk hjemmefra og går på arbejde på dit eget kontor i kontorhotellet med de dertilhørende faciliteter. I kontorfællesskabet  kan der være muligt at have et delekontor på samme tid eller evt. dele et kontor på forskellige ugedage eller allernemmest have sit helt eget kontor. Fællesfaciliteter er mødelokale, køkken, kaffe, frugt og hyggeligt samvær og sparring blandt kontorfællerne imellem.

Dette gør kontorhotellet unikt og giver små og mindre virksomheder ( enkeltmandsfirmaer ) mulighed for at etablere sig uden for hjemmet. En kontoradresse i et kontorhotel eller kontorfællesskab signalerer også at det er et firma i vækst og på vej fremad og at det ikke blot er en god ide eller et hobbyfirma. Springet fra stuebordet til eget kontor er forholdsvis nemt med denne kontorhotelsløsning og giver samtidig mulighed for at firmaet kan få en anden identitet.

Spring ud og få et kontor i kontorhotellet i Frederiksgade i Svendborg og blive en del af fællesskabet, men stadig helt din egen.